Bedrijfsuitjes en schoolreizen

veganfoodtour utrecht

Zoek je verbinding met je medewerkers nu er veel wordt thuisgewerkt? Ben je op zoek naar een originele manier om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Of ben je op zoek naar een originele schoolreis voor je leerlingen waarin ze van alles leren over duurzame initiatieven? Avontuur Dichtbij organiseert maatwerkreizen en incentives die helemaal zijn toegespitst op de behoeften van jouw bedrijf of school.

Onze arrangementen zijn duurzaam en bijzonder; altijd met respect voor de omgeving. Tijdens een inspirerend avontuur dichtbij komen jullie in korte tijd weer samen als team, en beginnen jullie geïnspireerd en opgeladen aan de de volgende fase van je bedrijf of afdeling. In overleg met jou zorgen we voor een inspirerende trip, die de betrokkenheid onder het personeel vergroot.

Ook kunnen we programma’s samenstellen die zijn toegespitst op de behoeften van scholen, vol leerzame elementen. 

Jaarclubs en verenigingen zijn bij Avontuur Dichtbij eveneens op het juiste adres. Willen jullie dit keer niet ver weg, maar wel avontuurlijk en anders dan alle eerdere reizen? Samen stippelen we een fantastische trip voor jullie uit: buiten de gebaande paden, helemaal op maat en vol inspiratie!

Avontuur Dichtbij

Een arrangement met Avontuur Dichtbij is een uniek alternatief voor een weekendje weg per vliegtuig, dus zonder je druk te hoeven maken over de CO2 uitstoot. 

Bekijk hier ons aanbod. Deze reizen dienen slechts als voorbeeld en kunnen volledig op maat worden aangepast en uitgebouwd. We denken graag met je mee!

Overleg je wensen met ons via info@avontuurdichtbij.nl of +31 6 47 619 739 op werkdagen tussen 9.00 en 17.00

Suppen op avontuur in de Biesbosch

Bekijk deze bijpassende trips

Back to top