Voor een bijzondere belevenis hoef je niet ver te reizen

Afgelopen jaar zochten we allemaal naarstig naar een fijne vakantiebestemming dichtbij. Zo ontdekten we hoe mooi onze kustlijn is, hoe vriendelijk onze landgenoten zijn en hoe fijn het is om binnen een paar uur op je vakantiebestemming te zijn. Wij zijn overtuigd: ook dichtbij kunnen we mooie avonturen beleven! Misschien wil je wel vaker dichtbij op vakantie. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Avontuur Dichtbij, een nieuwe reisorganisatie, opgericht door twee duurzame ondernemers met jarenlange werkervaring in het samenstellen van reizen, zowel voor individuelen als groepen. Saskia Griep is directeur van Better Places en Kim Nooyens is directeur van Reisbrigade.

Met Avontuur Dichtbij willen wij een aantrekkelijk en waardevol alternatief bieden voor verre reizen. Reizen voor avonturiers die uit hun comfortzone durven te stappen, dichtbij huis.

Waarom Avontuur Dichtbij?

Omdat de reistijd korter is, en je optimaal gebruik maakt van je vrije dagen. Omdat je denkt dat het beter is om iets minder vaak te vliegen. Omdat je graag de lokale ondernemers in je eigen (buur-)land wilt steunen.