Wie zijn wij?

Wij zijn Avontuur Dichtbij, een nieuwe reisorganisatie, opgericht door twee duurzame ondernemers met jarenlange werkervaring in het samenstellen van reizen, zowel voor individuelen als groepen. Saskia Griep is directeur van Better Places en Kim Nooyens is directeur van Reisbrigade.

Met Avontuur Dichtbij willen wij een aantrekkelijk en waardevol alternatief bieden voor verre reizen. Reizen voor avonturiers die uit hun comfortzone durven te stappen, dichtbij huis.

Ontmoet het team

Merel Timmer Team Avontuur Dichtbij
Merel Timmer
Business Development
Initiatiefnemer Kim Nooyens
Kim Nooyens
Initiatiefnemer
Initiatiefnemer Saskia Griep
Saskia Griep
Initiatiefnemer
Vormgever Isabel Lara Vega
Isabel Lara Vega
Vormgeving
Isa Sluijs
Isa Sluijs
Operations en Communicatie

Voor een bijzondere belevenis hoef je niet ver te reizen

Tijdens de corona pandemie zochten we allemaal naarstig naar een fijne vakantiebestemming dichtbij. Zo ontdekten we hoe mooi onze kustlijn is, hoe vriendelijk onze landgenoten zijn en hoe fijn het is om binnen een paar uur op je vakantiebestemming te zijn. Wij zijn overtuigd: ook dichtbij kunnen we mooie avonturen beleven! Misschien wil je wel vaker dichtbij op vakantie. 

Waarom Avontuur Dichtbij?

Omdat de reistijd korter is, en je optimaal gebruik maakt van je vrije dagen. Omdat je denkt dat het beter is om iets minder vaak te vliegen. Omdat je graag de lokale ondernemers in je eigen (buur-)land wilt steunen.

Missie en Visie

Missie Avontuur Dichtbij

“Een duurzamere reiswereld creëren voor iedere avonturier.”

Visie Avontuur Dichtbij

“Een duurzaam en avontuurlijk alternatief voor verre reizen bieden zodat reizigers hun footprint kunnen verlagen zonder in te leveren op avontuur en unieke ervaringen.”

Met avontuurlijke en unieke reizen dichtbij huis wil Avontuur Dichtbij mensen het avontuur bieden dat ze normaliter zoeken in het buitenland. Op deze manier laten wij zien dat je niet ver weg hoeft om echt avontuur te ervaren.