Vier het met een
Avontuur Dichtbij

Zoek je een leuk uitje voor je team? Een microavontuur is een avontuur wat dichtbij en kort is, maar met de voordelen van een groot avontuur: leuk, uitdagend en je komt er weer helemaal kwiek uit.  Tijdens de microavonturen ga je naar buiten en laat je de dagelijkse sleur achter je. En soms  stap je net even buiten je comfortzone. 

Wij selecteerden de kortste en leukste microavonturen speciaal voor teams en als incentive voor medewerkers. Toon goedwerkgeverschap en geef jouw werknemers een duurzame, leerzame ervaring.

Wandel icoon

Actief

Blad icoon

Duurzaam

Nederland icoon

Lokaal

Microavontuur 1:

Avontuurlijk Jubileum

Actief in Drenthe is een reis voor de natuur, sportieve en geschiedenisliefhebbers. Dit microavontuur is heel divers, dus voor elk wat wils (3 dagen, €199).

IVN Trektocht De Maashorst is een reis voor de wandel- en natuurliefhebbers. Ontdek samen het oeroude gebied de Maashorst! (3 dagen, €179).

Microavontuur 1:

Actieve Bonus

Bevers en molens is een erg actieve reis. Het kanoën en suppen zorgt voor een teamsfeer (3 dagen, €195).

Amsterdam Waterland is een avontuur die stad en land samenbrengt. Al wandelend en kanoënd ontdek je de diverse facetten van de hoofdstad (3 dagen, €259).

Microavontuur 1:

Natuurlijke Feestdagen

In de voetsporen van Van Gogh is een reis voor sportieve personen die geïnteresseerd zijn in de natuur en cultuur van Nederland (3 dagen, €175).

Wandelparadijs in Vlaanderen is een microavontuur voor iedereen die al wandelend de heuvels en de wateren van Belgisch Limburg wil ontdekken (3 dagen, €215).

Boek je pakket

Ben je er uit? Wij denken graag met je mee. Vertel ons wat je voor ogen hebt, je vragen en twijfels. We helpen je mee de beste ervaring voor je team te organiseren.