Duurzame bedrijfsuitjes

Actieve, lokale en inspirerende duurzame bedrijfsuitjes

Ook voor een bijzonder bedrijfsuitje hoef je niet ver van huis. Dat scheelt reistijd en is een stuk vriendelijker voor het milieu. Gelukkig zien wij op het gebied van bedrijfsuitjes steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Een hele mooie ontwikkeling vinden wij. Hier kunnen wij met ons huidige aanbod en onze expertise heel goed invulling aan geven!

Wat kunnen we voor je betekenen?

We kunnen een daguitstapje regelen of een meerdaagse activiteit. Dat kan (rondom) een stad zijn, waarbij je verschillende sociale ondernemingen bezoekt of er je handen uit de mouwen steekt. Of je gaat samen op een (meerdaagse) trektocht door de natuur. Eventueel in combinatie met een competitie element of teambuildingonderdeel.

Tijdens een inspirerend “avontuur dichtbij” komen jullie “dichterbij” elkaar als team. Jullie leren elkaar beter en op een andere manier kennen. Elkaar beter begrijpen. En krijgen inzicht in elkaars talenten, kwaliteiten en uitdagingen.

Met als resultaat een energiekere en fijnere samenwerking. Een hogere productiviteit en het belangrijkste ‘blijere en vitalere medewerkers’.

Kortom, er is van alles mogelijk. Neem contact met ons op over je wensen. We denken graag met je mee over de invulling van je duurzame bedrijfsuitje. We kennen een heleboel leuke plekjes in Nederland en onze buurlanden!

Duurzaam

  • Een bestemming dichtbij huis die met het openbaar vervoer te bereiken is.
  • Avonturen waarbij de natuurlijke omgeving niet verstoord wordt. Sterker nog, waarmee we je in contact brengen met de natuur.
  • We geven de voorkeur aan ‘groene’ locaties. Locaties die op een duurzame manier werken en/of een onafhankelijke erkenning hebben van bijvoorbeeld Travelife of Green Key.
  • De maaltijden zijn bij voorkeur vegetarisch.

Bijdrage

Dankzij jouw uitje gaat er een donatie naar een initiatief dat een positieve bijdrage levert aan de samenleving of natuurbehoud, zoals IVN en Stichting Limburgs Landschap. Zo draag je een steentje bij aan een betere wereld. De organisatie is afhankelijk van de bestemming van het uitje.

Ontzorgd

Wij ontnemen je kopzorgen en regelen het uitje voor je.

Duurzame bedrijfsuitjes, zij gingen je voor:

Kadaster wandelde de Dutch Mountain Trail

In April 2023 mochten wij het teamuitje voor Kadaster regio Zwolle organiseren. Een groep van 15 trotseerde in zes dagen de Dutch Mountain Trail. Als dat geen teambuilding is! 

Wij regelde de vijf overnachtingen voor de groep. Het bagagevervoer regelde Kadaster zelf. Teamwork dus.

Deze foto werd gemaakt op het drielandenpunt. Een bijzondere plek aangezien Kadaster verantwoordelijk is voor het onderhoud van de grenspalen.

Dit uitje leverde een een donatie van €75 euro op aan Stichting Limburgs Landschap. Met deze donatie koopt de stichting natuur aan en steunt het behoud van de waardevolle natuur. Op deze manier zorgen we ervoor dat we onze prachtige natuur door kunnen geven aan de komende generaties.

Wandelen dutch mountain trail Kadaster bedrijfuitjes
Back to top