Ervaringen zijn waardevol

Geef een Avontuur Dichtbij Cadeau

Cadeaupakket voor de feestdagen

Geef een bijzondere ervaring als geschenk

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een 30-jarig huwelijk? Voor het afscheid van een collega? Voor een collega die 25 jaar in je bedrijf werkt? Of voor een bijzondere verjaardag? Geef een uitstapje om naar uit te kijken cadeau. Leg samen met je vrienden, familie of collega’s geld bij om een onvergetelijk microavontuur cadeau te geven.

Tijdens een microavontuur ga je naar buiten en laat je de dagelijkse sleur achter je. En soms  stap je net even buiten je comfortzone. De activiteiten zijn te voet, per fiets of per kano. Je gaat op ontdekking in bijzondere natuurgebieden dichtbij huis en overnacht bij lokale ondernemers. Met je cadeau steun je bovendien een initiatief dat een positieve bijdrage levert aan de samenleving of natuurbehoud. Je geeft dus een duurzaam cadeau, goed voor mens en milieu.

Je kunt zelf de bestemming van het microavontuur kiezen of je laat de keuze over aan de gelukkige ontvanger van de cadeaubon.

Cadeaubonnen

Bestel gemakkelijk een cadeaubon

Cadeaubon
Fishing tour tijdens de AD Citytrip Amsterdam
Better Citytrip Amsterdam voor 2 personen: €700
Cadeaubon
Nationaal Park De Biesbosch trektocht
IVN trektocht Biesbosch voor 2 personen: €735
Cadeaubon
Wandelen in Duitsland tijdens de Dutch Mountain Trail
Dutch Mountain Trail voor 2 personen: €770
Cadeaubon
Een wandelaarster tussen de bossen en wilde bloemen van de veluwe
Cadeaubon: €50
Cadeaubon
Maashorst IVN trektocht wildlife - Wisenten Noord-Brabant
Cadeaubon: €100
Cadeaubon
Kanovaren tijdens een avontuurlijke familievakantie bij de Utrechtse Heuvelrug
Cadeaubon:€200

Een specifiek microavontuur als cadeau

 Wil je iemand verrassen met  een leuk uitstapje? Dit is onze top 3 van arrangementen die geschikt zijn om cadeau te geven:

1

Trektocht door de Biesbosch

2

De Seven Summits van Nederland

3

Better Citytrip Amsterdam

Dit zijn slechts voorbeelden. Je kunt al onze microavonturen als cadeau aanbieden. Bekijk hier ons aanbod van avonturen. Spreekt een ander microavontuur dan hierboven vermeld je aan? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Cadeaubonnen

Wil je de bestemming van het microavontuur open laten? Dat kan! Cadeaubonnen kunnen voor ieder microavontuur gebruikt worden. Bekijk hier ons aanbod van avonturen. We hebben cadeaubonnen van €50, €100 en €200. Wil je liever een ander bedrag geven? Ook dat kan! Neem hierover even contact met ons op.

Verzendwijze

Je kunt ervoor kiezen om de bon via de e-mail te ontvangen of per post in een leuk cadeaupakket. In het pakket zit het volgende: de cadeaubon gedrukt op groeipapier, chocolaatjes van de Chocolatemakers en thee van Wilder Land.

Cadeaubonnen

Hoe verzilver je een cadeaubon?

Gefeliciteerd! Je gaat lekker op microavontuur. Je kunt zo lang als je wilt wachten op het juiste moment of het perfecte weer want deze cadeaubon verloopt namelijk nooit. Je kunt de bon gebruiken voor al onze microavonturen. Volg de onderstaande stappen om de cadeaubon te verzilveren.

  1. Kies je microavontuur
  2. Doorloop het boekingsproces
  3. Vul bij de checkout onder coupon je code in
  4. Het bedrag wordt verrekend

We wensen je alvast een heel mooi avontuur!

Contact

Heb je vragen of kom je er niet uit? Wij zijn te bereiken via info@avontuurdichtbij.nl en +31 6 47 619 739 op werkdagen tussen 9.00 en 17.00