Geef een Avontuur Dichtbij Cadeau

Heb je wat te vieren?​

Vier het leven, geef een onvergetelijk microavontuur cadeau! Het zijn actieve uitstapjes van 3 dagen, je blijft lekker in beweging. Al wandelend en/of fietsend, geniet je en leer je meer over onze geschiedenis en kostbare natuur. Naast een leuk vooruitzicht heeft dit cadeau ook een positieve werking op onze lokale economie. Dit cadeau draagt bij aan het behoud van het originele landschap en de biodiversiteit. Schuif aan tafel bij een restaurant waar alleen maar lokale en biologische producten worden gebruikt. Je ontmoet op een paar uur van huis mensen met een andere achtergrond en ideeën. Vier het leven, verruim je horizon.

Welke uitstapjes zijn het beste om als cadeau te krijgen?

Een uitstapje om naar uit te kijken. Geef een bijzondere ervaring cadeau. Wij hebben 3 arrangementen uitgekozen die geschikt zijn om cadeau te geven:

1

Trektocht door de Maashorst

2

De geschiedenis en de ruige natuur in Drenthe

3

Ontmoet de wereld in Den Haag

1

Trektocht door de Maashorst

2

Ontmoet de wereld in Den Haag

3

De geschiedenis en de ruige natuur in Drenthe

Heb je iets te vieren? Zoek je een duurzaam cadeau voor een kerstpakket? Geef een avontuur dichtbij cadeau. Een ervaring die goed is voor mens & milieu. We bieden in verschillende mooie uitstapjes aan, maar een reischeque geven kan natuurlijk ook. We denken graag met je mee!